Drama na Wall Streetu: med pošiljko kokaina našli banano!

Banana tehtala 120 g, kupec kokaina oškodovan za 12.000 $. Banane med kokainom lahko privedejo do kolapsa svetovnega finančnega sistema.

V svetovni prestolnici finančništva se je danes zjutraj odvijala prava drama.

Med redno pošiljko kokaina na sedežu banke JPMorgan Chase so namreč policisti odkrili banano!

Pri ceni 100 dolarjev za gram kokaina in masi banane 120 g je bila banka tako oškodovana za 12.000 dolarjev.

Poslopje banke so nemudoma evakuirali, zaboj pa so prevzeli policisti, ki bodo sedaj poizkušali ugotoviti, kako se je banana znašla med kokainom.

Direktor JPMorgana Jamie Dimon je v izjavi za javnost povedal: ”Misli uprave so seveda z našimi finančnimi analitiki in borznimi posredniki, ki jih je ta dogodek najbolj pretresel. Verjamemo, da bo policija kmalu prijela strahopetce, ki so storili to nizkotno dejanje.”

Donald Trump je banki že obljubil državno finančno pomoč, ZDA pa bodo prav tako sprostile državne rezerve kokaina, s katerimi bodo zagotovili, da ne pride do zloma kapitalizma.

Strokovnjaki ocenjujejo, da banane letno zakrivijo smrt več tisočih ljudi, organi pregona pa se že vrsto let trudijo stopiti na prste kriminalnim združbam, ki trgujejo s to rumeno smrtjo.

Elitni Slovenci so v New York poslali izreke sožalja in svojim ameriškim stanovskim kolegom ponudili pomoč v obliki metamfetaminov, adderalla in kreka.

Komentarji: 1 "Drama na Wall Streetu: med pošiljko kokaina našli banano!"

  1. Lojzelavrič | 23/02/2020 ob 16:31 | Odgovori

    Še dobro, da v komunizmu ni bilo banan. Ena nevarnost manj. Pa poglejte sedaj, nakupovalni centri polni banan vsepovsod.

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*