Dopustniki pozor! Na mejnih prehodih danes policijsko prvenstvo v Minolovcu!

Slovenski mejni policisti se bodo poizkušali oddolžiti hrvaškim kolegom za včerajšnji poraz v Solitairu. Naše fante pride na Dragonjo in v Vinico spodbujat tudi Premier, zaradi gneče na cesti pride s helikopterjem.

Vsa Slovenija bo danes dihala in se potila s slovenskimi mejnimi policisti, ki se bodo s hrvaškimi organi pomerili v Minolovcu in si tako poizkušali zagotoviti letno naročnino na PS Now, Sonyjevo spletno platformo za streamanje PlayStation iger na računalnik.

Včeraj so se policisti pomerili v Solitairu, napet dvoboj pa so naši angeli v modrem za las izgubili, potem ko je narednik Razboršek iz mejnega prehoda Vinica med igranjem zaspal in izgubil po času.

Ob tem je nastalo tudi za 12 ur kolone.

Pred današnjim dvobojem so naši fantje zelo samozavestni, saj gre za paradno disciplino slovenske policije.

Komandir Petrič, mejni prehod Sečovlje: ”Po včerajšnjem porazu je motivacija še toliko večja. Vsi si seveda želimo naročnine na PS Now, saj smo že pošteno naveličani Minolovca in Solitaira. Če bo vse po sreči, bomo že jutri igrali Red Dead Redemption 2.”

Na Prometno informacijskem centru dopustnike opozarjajo, da bo v primeru zmage slovenskih policistov slovensko-hrvaška meja nekje do februarja de facto zaprta.

Policiste pa pride na mejo spodbujati tudi Premier, s helikopterjem bo obiskal mejna prehoda Vinica in Dragonja, nato pa naj bi zaokrožil tudi nad čakajočimi dopustniki in jim pomahal.

Komentarji: 2 "Dopustniki pozor! Na mejnih prehodih danes policijsko prvenstvo v Minolovcu!"

  1. To pa je zelo lepa gesta našega presvetega osebno.
    Sigurno bodo tudi dopustniki, ki bi že lahko prečkali mejo, se le odločili počakati na ta slovesen pozdrav

    • Vsekakor! Nenazadnje pa bodo tudi enote Službe državne varnosti preverjale in zabeležile v kartoteko, kako entuziastično posamezniki ploskajo Premieru.

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*