DOKAZ: Iran potopil tanker!!!

Američani in Saudijci imeli prav, Donald Rumsfeld in Dick Cheney predstavila neizpodbitne dokaze za zločine Irana. Kaj bo zoper zločinsko državno tvorbo ukrenila mednarodna skupnost? In kaj zoper Iran?

V javnosti je kot iraška nuklearna bomba odjeknila fotografija iranskega vojaškega gliserja, kjer je jasno vidno, da vojaki prižigajo zažigalno vrvico, v ozadju pa je viden paket dinamita na japonskem tankerju, ki je bil v eksploziji močno poškodovan. Še bolj v ozadju pa je videti rjavega kojota in modrovijolčnega ptiča, do trenutka objave ni bilo mogoče preveriti, ali gre za iranska agenta.

Fotografijo, ki predstavlja vstopnico za predstavo ‘Ljubezenski zaliv oziroma ali lahko najina ljubezen preživi lasersko vodeni izstrelek’, sta javnosti predstavila Dick Cheney in Donald Rumsfeld, spoštovana politika in amaterska vojna zločinca.

Na tankerju dokazi za iraško orožje za množično uničenje

Obenem pa naj bi na japonskem tankerju našli še zaboj z dokazi za obstoj iraškega orožja za množično uničenje, česar se je razveselil tudi slovenski državljan Dimitrij R. Ter dokaz, da so vietnamski čolni pred mnogimi desetletji res napadli ameriško ladjevje.

Zgodba se razvija hitro, povsem jasno pa je, da so Združene države Amerike pod Donaldom Trumpom ubrale popolnoma novo pot v zunanji politiki.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*