Dobili smo novega Bonda!

Goodbye Daniel Craig, bonjour Jean Maniche! Punce in fantje, postavni Francoz je še samski! Novi Bond bo hitre avtomobile in eksotične lokacije zamenjal za preiskovalne komisije in prelaganje papirjev.

Habemus Bondam!

Po letih ugibanja, kdo bo stopil v seksi kopalke Daniela Craiga, smo končno dočakali beli dim!

Novi Bond bo 30-letni francoski igralec Jean Maniche, ki je do sedaj deloval predvsem v francoski kinematografiji, slovenskemu občinstvu pa je poznan iz serije Le chasseur de femmes (Lovec na dekleta).

Z novim obrazom pa prihaja tudi nekoliko spremenjen ton najbolj znane vohunske franšize na svetu.

Lepa dekleta, hitre avtomobile in eksotične plaže bodo nadomestili sivi hodniki državnih uradov, sestanki in preiskovalne komisije, s čimer želijo ustvarjalci v film vnesti večjo mero realizma.

Režiser Sam Mendes je za naš radio ekskluzivno povedal: ”Naslov novega Bonda bo Z Madžarske z ljubeznijo. Agent 007 ima tokrat duhomorno službo državnega birokrata, kjer si krajša čas z izdelovanjem papirnatih avijončkov, metanjem papirnatih žogic v koš za smeti in ustanavljanjem preiskovalnih komisij.”

Obeta se nam torej napet triler, režiser pa nam je zaupal še eno vročo skrivnost: naj samo rečemo, da se bo na preiskovalni komisiji pokvarila klima, in da je telo Jeana Manicha izklesano iz marmorja! Grrrrrrrrrr!

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*