Dobavitelji zaščitnih mask bodo danes z jahtami protestno zaprli vhod v Marino Portorož

Na praznik dela želijo opozoriti na nedopustne žalitve, ki so jih deležni s strani javnosti. Delo lobistov in posrednikov pri prodaji postaja vse bolj razvrednoteno.

Sindikat dobaviteljev zaščitnih mask bo danes ob 12:00 z jahtami protestno zaprl vhod v Marino Portorož.

S to radikalno potezo želijo po včerajšnji Tarči slovensko javnost in Evropo opozoriti na degradacijo njihovega poklica, dovolj pa imajo tudi negativnega odnosa Slovencev do družinskih podjetij in svobodnega trga.

Lastnik Fitnes centra Mišica, ki je predsednik sindikata in tudi sam dobavitelj medicinske opreme, je s palube svoje jahte povedal: ”Ljudje še vedno ne razumejo, da komunizma, kjer smo poslovali prek družinskih poznanstev, ni več. Danes imamo prosti trg in svobodo podjetništva. A sedaj, ker je moj bratranec svetnik SDS, bi mi pa kar po komunistično prepovedali opravljanje mojega posla, torej … samo da pogledam, kaj uvažamo ta teden … dobavljanje respiratorjev?”

Protestniki bodo zato ob 12:00 s svojimi plovili zaprli vhod v marino, nato pa bodo protestno zapluli do Dubaja, kjer razumejo tegobe slovenskega ”družinskega” podjetnika, predvsem pa na izročajo svojih davčnih rezidentov v druge države.

Zaporo Marine Portorož so podprli tudi v Sindikatu posrednikov pri prodaji orožja, Delavskem združenju gradbenih baronov in Kolektivu zdravstvene mafije.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*