Do postelje in ventilatorja odslej tudi z vavčerjem!

Pred vrati kolaps zdravstva in družbe, vlada poizkuša rešiti vsaj Počivalškov turistični kolhoz. Število postelj je omejeno, nočitev s priklopom na S-Budget ventilator že od 50 EUR!

Na sinočnji seji vlade so se ministri odločili, da je zaradi eksponentnega naraščanja števila novookuženih s korono zlom zdravstvenega sistema, in posledično družbe, blizu.

Vlada je zato naredila spisek inventarja, ki ga je potrebno vzeti s seboj na rešilni čoln, na vrhu seznama pa se je znašel turistični kolhoz ministra za plansko gospodarstvo Zdravka Počivalška.

Jelko Kacin, vladni govorec v retorični krizi: ”V Sloveniji imamo trenutno dve veliki krizi: korono in neporabljene vavčerje. Na vladi smo se zato odločili, da obe zadevi zapakiramo v eno in ljudem omogočimo rezervacijo sobe z ventilatorjem prek bonov, nabrana sredstva pa bomo prenesli na Počivalškov turistični obrat.”

Prek spletne strani booking.com lahko tako že od danes naprej rezervirate sobo na intenzivni negi UKC-ja.

Cene se gibljejo od 50 evrov na noč za sobo, kjer vas bodo predihavali s pomočjo polivinilaste vrečke iz Spara, pa vse tja do 1.200 evrov za nočitev z enim od petih ventilatorjev, ki delajo.

Z rezervacijami pohitite, saj je število postelj močno omejeno,

Vlada upa, da bo nočitev čim več, in da bo zdesetkanje slovenske populacije ugodno vplivalo na turistični sektor, ki za svoje delovanje potrebuje le turiste iz Kitajske in delavce iz Bosne.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*