DNK test: Bratuškova pravnukinja Stalina!

Novica je presenetila tudi bivšo premierko, ki ima danes dober dan, saj je postala še ministrica za kohezijo. Kako mrzlo je te dni v Sibiriji, in ali nucamo ta debel plašč?

Kako nas zna življenje presenetiti – Alenka Bratušek je pravnukinja znamenitega ruskega brkača Josefa Stalina!

Bratuškova, ki je do tega trenutka (3. 10. 2019, 10:00) ministrica za infrastrukturo, ministrica za kohezijo, podpredsednica vlade, predsednica Stranke Alenke Bratušek, feldmaršal, junakinja Sovjetske zveze ter prejemnica zlate zvezde za posebne zasluge ob bitki za Stalingrad, pravi, da ne vidi prav veliko podobnosti med sabo in svojim pradedom.

Njeni uslužbenci v kabinetu pa so povedali, da so bili od nekdaj prepričani o tem, da so predniki Bratuškove velikani zgodovine: ”Alenka je nekoč v eni uri požela 15 hektarov pšenice. Ko hodi, ptice pojejo najlepše pesmi, za njo pa se širi vonj sivke,” je povedal njen tajnik.

Dobrih novic pa ni bilo konec – prav danes je Bratuškova postala še ministrica za kohezijo, na to mesto jo je na predlog Alenke Bratušek brez glasu proti izglasoval prezidij stranke!

Čestitamo oz. Поздравляю!

V redakcijo smo pravkar dobili še novico, da naj bi bila danes ponoči aretirana celotna Vlada RS – imeli naj bi stike s sovražnikom, med študente pa so razdeljevali sovražno literaturo.

Vlado tako prevzema Alenka Bratušek, saj ima daleč največ izkušenj z vodenje države.

Moramo zaključiti, nekdo trka na vrata.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*