Dijaki na ljudskem sodišču priznali poizkus državnega udara in paktiranje s sovražnikom!

Aretirani dijaki so imeli stike z odpadnikom Trockim, agenti SDV v njihovih sobah našli kavbojke in kasete z nemoralno glasbo. Obsojeni na 7 let poletnega tabora na Golem otoku.

Danes so pred sodnika prvič stopili mladoletni dijaki, ki so jih agenti Službe za državno varnost (SDV) pred dnevi aretirali med poizkusom državnega udara in uzurpacije oblasti, žaljenjem države oz. Premiera in protestom brez dovoljenja države oz. Premiera.

Vseh šest dijakov je pred sodnikom krivdo priznalo in se pokesalo za strojene zločine zoper državo, oblastem pa so naznanili več drugih sostorilcev, ki naj bi bili aretirani v kratkem.

Medtem pa je znanih več podrobnosti o botrih, ki so stali za poizkusom kontrarevolucije.

Šef milice, tovariš komisar Anton Olaj: ”Kot kaže, je prevratnike k zločinu napeljal odpadnik Lev Trocki, ki je neoseba že od leta 1929, ko ga je Premier zaradi zločinov proti narodu izgnal na zahod. Ne izključujemo pa tudi možnosti, da stojijo zadaj zahodne obveščevalne službe oz. domači izdajalci.”

Na vpletenost tujih agentov kažejo nekateri dokazi – pri dijakih so doma našli kasete z nemoralno glasbo, čtivo z vsebino, ki je ni potrdil Državni urad za resnico, ter več kosov kavbojk, kratkih majic in oprijetih hlač, ki niso v skladu s Premierovo doktrino modrih kombinezonov.

Ljudsko sodišče je dijake obsodilo na 7 let poletnega tabora na Golem otoku, kjer bodo strokovnjaki poizkušali popraviti njihovo izkrivljeno ideologijo in odpadnike vrniti nazaj v Premierovo družino.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*