Delavci z OGROMNIM plakatom na Triglavu počastili Premiera!

Plakat je postavil Sindikat zdravstvenih radnika Socialistične republike Slovenije. Sindikat jeklarskih delavcev razmišlja o projekciji Premierovega obraza na Luno!

Očak Slovenije Triglav od danes naprej sije v novi podobo!

Sindikat Zdravstvenih radnika Socialistične republike Slovenije je namreč na našo najvišjo goro namestil ogromen plakat v čast našemu Premieru!

”Premier, hvala, ker si!”, s temi preprostimi besedami so delavci zadeli bistvo občutij, ki jih narod v teh težkih časih želi sporočiti Premieru in njegovi soprogi Jovanki.

Predsednik sindikata: ”Hvaležnost. Hvaležni smo Premieru, ker se na prvih bojnih črtah Twitterja bori proti koronoavirusu in tako žrtvuje lastno telo, da lahko mi, zdravstveni delavci, hodimo na sprehod v drugo občino. Premier, hvala, ker si!”

Poteza zdravstvenih delavcev pa je začela pravo malo vojno med sindikalnimi gibanji.

Po naših podatkih naj bi tako sindikat gradbenih delavcev Gorenjske razmišljal o postavitvi 150-metrskega kipa Premieru na Škrlatici, s čimer bi ta gora postala najvišja v Sloveniji, Premier pa bi simbolno zrl nad svojo državo in delavcem vlival upanja in poguma.

Sindikat jeklarskih delavcev pa v navezi s Sovjetsko zvezo preučuje možnost projekcije Premierovega obraza na Luno, s čimer bi se lahko ves svet poklonil veličini prvega med tovariši!

Komentarji: 2 "Delavci z OGROMNIM plakatom na Triglavu počastili Premiera!"

  1. Saint Pepsi | 08/09/2020 ob 16:24 | Odgovori

    Vsa pohvala krajinskih arhitektom za harmonično prostorsko kompozicijo z obstoječimi panoji za Hoferjeve mehiške dneve, Baumax in Vaš oglas tukaj.

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*