Delavci z OGROMNIM plakatom na Triglavu počastili Premiera!

Plakat je postavil Sindikat zdravstvenih radnika Socialistične republike Slovenije. Sindikat jeklarskih delavcev razmišlja o projekciji Premierovega obraza na Luno!

Očak Slovenije Triglav od danes naprej sije v novi podobo!

Sindikat Zdravstvenih radnika Socialistične republike Slovenije je namreč na našo najvišjo goro namestil ogromen plakat v čast našemu Premieru!

”Premier, hvala, ker si!”, s temi preprostimi besedami so delavci zadeli bistvo občutij, ki jih narod v teh težkih časih želi sporočiti Premieru in njegovi soprogi Jovanki.

Predsednik sindikata: ”Hvaležnost. Hvaležni smo Premieru, ker se na prvih bojnih črtah Twitterja bori proti koronoavirusu in tako žrtvuje lastno telo, da lahko mi, zdravstveni delavci, hodimo na sprehod v drugo občino. Premier, hvala, ker si!”

Poteza zdravstvenih delavcev pa je začela pravo malo vojno med sindikalnimi gibanji.

Po naših podatkih naj bi tako sindikat gradbenih delavcev Gorenjske razmišljal o postavitvi 150-metrskega kipa Premieru na Škrlatici, s čimer bi ta gora postala najvišja v Sloveniji, Premier pa bi simbolno zrl nad svojo državo in delavcem vlival upanja in poguma.

Sindikat jeklarskih delavcev pa v navezi s Sovjetsko zvezo preučuje možnost projekcije Premierovega obraza na Luno, s čimer bi se lahko ves svet poklonil veličini prvega med tovariši!

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*