Daniel Craig dobil naslednika, novi Bond bo Matoz, Franci Matoz!

Film Diamantni piling je za vedno v kinu konec 2022, Bond bo tokrat v upravnih odborih državnih podjetij iskal zlikovce, ki spodkopavajo Premiera. Atraktivne lokacije: Mavricij, Lepena, Budimpešta.

Po dolgih letih špekulacij so iz produkcijske hiše Eon Productions končno sporočili, kdo bo nasledil Daniela Craiga v vlogi kultnega agenta 007.

To bo znani slovenski odvetnik, slikar, mornar, chef in premier danseur noble baletnega ansambla Bolšoj, Franci Matoz.

Matoza za vlogo Bonda sicer snubijo že od 60-ih let prejšnjega stoletja, vendar ga takrat igralski poklic ni zanimal, zato je producentom predlagal, naj kontaktirajo Seana Conneryja, ki pa je nato v zahvalo lik Bonda zasnoval po svojemu dobremu prijatelju Matozu.

O novem, že 26. Bondu, ni znanega veliko, uspeli pa smo izvedeti, da bo naslov filma Diamantni piling je za vedno, kraljica pa bo agenta 007 tokrat poslala na nevarno misijo, kjer se bo moral infiltrirati v upravne odbore britanskih državnih podjetij, prejemati sejnine in eliminirati nasprotnike britanske monarhije.

Kot smo že vajeni, bo seksi agenta tudi tokrat zaneslo na atraktivne lokacije, omenja se tropski raj Mavricij, pa gorski dragulj Lepeno, Budimpešto, Varšavo in celo Pjongjang!

Producenti Bonda pa naj bi imeli velike težave pri iskanju novega Bondovega dekleta, saj ob 195 cm visokem seks simbolu Matozu tudi manekenke svetovnega kova izpadejo kot preproste kmetice.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*