Dan žena: na fakulteti za računalništvo pripravili simulator ženske

Nagajivi robot bo moške žgečkal, trepljal po zadnjici in jih na intervjujih za službo spraševal, če nameravajo imeti otroke. Opozorilo: robotu ne jezikajte, ker je alkoholiziran in vam bo prerezal vrat.

Danes praznujemo dan žena, zato so na ljubljanski fakulteti za računalništvo pripravili prav posebno simulacijo, s katero želijo obeležiti popolno enakopravnost med moškimi in ženskami.

Osrednja atrakcija simulacije je poredni robot Janez Novak 2000, ki bo obiskovalcem nagajal z žgečkanjem, brezplačno vam bo pretipal prsi, če boste imeli oblečene preozke kavbojke, pa pričnite teči kot veter, saj boste aktivirali njegov plazilski del možganov!

Robota je izdelala skupina znanstvenic, ki so za naš radio povedale: ”Po podatkih študije objavljene v komentarjih na 24ur.com smo evropske ženske danes popolnoma enakopravne moškim, zato smo v čast temu monumentalnemu dogodku ustvarile Janeza Novaka 2000, da bodo to enakopravnost lahko zaužili še moški.”

Janez Novak 2000 žal še ni popolnoma stestiran, zato organizatorji moške opozarjajo na previdnost: vsakega sedmega obiskovalca bo namreč skloftal, zbrcal in vrgel v steno.

Vse, ki nameravate obiskati simulacijo, tudi prosijo, naj robotu ne jezikajo oz. ga vznemirjajo z govorjenjem, saj vam lahko v določenih okoliščinah prereže vrat.

Obisk simulatorja je brezplačen, s prevzetjem vstopnice pa predate oblast nad določenimi svojimi organi verskim voditeljem oz. državi.

Vabljeni!

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*