Dan D: bo ljudstvo spoštovalo voljo Premiera?

Referendumska vročica na vrhuncu, bo volilno telo dobilo nezaupnico Premiera? Premier: ”V primeru nezaupnice sledi tehnično ljudstvo, v pripravljenosti imamo 2 milijona Severnih Korejcev.”

Danes poteka v Sloveniji referendum o vodi, ki predstavlja prvi pravi preizkus za slovensko ljudstvo.

Obstaja namreč bojazen, da demos ne bo spoštoval demokratične volje Premiera, kar bi našo državo pahnilo v politično krizo, saj ljudstvo brez podpore Premiera v trenutnih razmerah težko vlada.

Premier je v izjavi za Pravdo danes zjutraj povedal: ”Danes je možno vse, povsem realna je tudi možnost, da bodo Slovenci ob 19:00 dobili nezaupnico, kar avtomatsko pomeni menjavo volivcev in prihod tehničnega volilnega telesa.”

Vlada naj bi tako imela v pripravljenosti 2 milijona Severnih Korejcev, ki bodo v primeru, da Slovenci ne bodo spoštovali volje Premiera, zamenjali Slovence in namesto njih še enkrat glasovali na referendumu o vodi.

Potiho pa se govori celo o možnosti vojaškega posredovanja demokratičnih sil višegrajske četverice, ki naj bi z orožjem zaščitile suverenost našega Premiera in tako obranile demokracije pred avtokratskim ljudstvom.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*