Dan boja proti okupatorju: na Prešernovem trgu v Ljubljani že potekajo priprave na osrednjo slovesnost!

Avantgardna proslava za 80. obletnico OF. Umetniški vodji programa, komandir specialne enote policije in neonaci Frane88, obljubljata pester program!

Danes ob 17.00 bo na Prešernovem trgu v Ljubljani potekala osrednja državna slovesnost v počastitev 80. obletnici ustanovitve Osvobodilne fronte.

Kot pravijo organizatorji proslave, se nam obeta pravi spektakel, s katerim se bo država poklonila našim prednikom, ki so morali trpeti pod idiotskim tiranom, obsedenim s kultom osebnosti.

Umetniški program sta pripravil vodja specialne enote policije za boj proti državnim sovražnikom in Frane88, vodja lokalne izpostave neonacijev: ”Si predstavljate, kakšen pogum so morali imeti naši predniki, da so se uprli okupatorju, ki je njihove klice po svobodi pričakal s solzivcem, plačanimi provokatorji, bejzbol bati, pendreki in policisti v oklepih? Današnja proslava bo spomenik temu pogumu.”

Neuradno smo izvedeli, da naj bi bila vrh umetniškega programa vodna instalacija, ki bo gledalce simbolično poškropila s sladkimi kapljicami svobode, ki bodo na zbrane padale pod pritiskom 14-ih barov!

Ker bo spektakel zelo čustven, so v pripravi tudi reševalne enote, saj lahko tiste bolj občutljive gledalce ob senzibilnem programu stisne pri srcu.

Državni vrh na sami proslavi sicer ne bo prisoten, saj si bodo Premier in ožji člani partije slovesnost ogledali doma pred velikim TV zaslonom z vedrom kokic v roki.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*