Dan 3: Hojs preoblečen v pujska na Youtubu objavil otroško pesmico ”Kje se skriva mali pujsek?”

Prisrčna gesta vlade, ki je poslala pesmico otrokom bruseljskih dopisnikov. Hojsova mama zaradi grdih besed, ki bi lahko prizadele njenega sina, zahtevala izklop komentarjev. Še 179 dni.

Notranji minister Aleš Hojs je danes zjutraj s prisrčnim videom presenetil otroke bruseljskih dopisnikov.

Na portalu Youtube je namreč objavil video z otroško pesmico ”Kje se skriva mali pujsek?”, kjer preoblečen v pujska sprašuje otroke, ali se mali pujsek skriva za sliko Janeza Potočnika, Frans Timmermans ali Ursule von der Leyen.

Pesmico je nato vlada poslala otrokom novinarjev, ki pokrivajo dogajanje v Evropski uniji, ob tem pa je malčke prosila, naj na spletni strani Nove24TV izpolnijo anketo z vprašanjema, kje oni mislijo, da se skriva pujsek, in ali so za ukinitev RTV prispevka.

Z vladnega PR oddelka, ki je Hojsu priskrbel kostum, upajo, da bo ljubka gesta pomirila razburkano evropsko morje in Bruselj prepričala, da so vsi v vladi uravnovešeni.

Na prošnjo Hojsove mame so komentarji pod videom zaklenjeni, saj, tako mama, znajo biti otroci zelo zlobni, Aleša pa ne želi izpostavljati žaljivkam in umazanemu jeziku.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*