Cvetna nedelja prestavljena, Jezus kršil odlok o omejitvi gibanja

Na osliču želel vstopiti v Jeruzalem, stalno prebivališče ima v Nazaretu. Ker ni želel pokazati osebne izkaznice prostovoljnim gasilcem, si je prislužil 450 evrov globe.

Iz Božjega kraljestva sporočajo, da je letošnja cvetna nedelja, kjer z dvigovanjem butaric in oljčnih vejic slavimo slavnostni prihod Jezus v Jeruzalem, prestavljena.

Jezus je namreč tako kot vsako leto želel vstopiti v to sveto mesto, vendar so ga na občinski meji pričakali prostovoljni gasilci.

Kot so povedali na rimski policiji, je nato prišlo do prerivanja: ”Osumljenec prostovoljnim gasilcem ni želel pokazati osebne izkaznice in vsebine svoje torbe, zato so ga v skladu z zakonom ozmerjali s komunistom in agentom Đorđa Soroša, mu izdali globo, na koncu pa so ga poslali nazaj v Murgle.”

Jezus govori drugačno zgodbo.

A sedaj bomo kazali osebno izkaznico vsakemu idiotu, ki bo prek ceste postavil hlod in se oblekel v odsevni jopič? Koncept državljanskih pravic vam ni ravno blizu, kajne? Ko enkrat naloge policije pričnejo opravljati člani šahovskega društva, je z demokracijo konec. Resnično, povem vam, Ponciju Pilatu se je zmešalo, zopet prihaja na plan njegova komunistična preteklost,” je povedal Jezus, ki je bil še vedno razburjen.

Nebeško kraljestvo je v izjavi za javnost zapisalo, da bo zoper ravnanje prostovoljnih gasilcev in policije napisalo pritožbo.

Ker Jezus ni mogel v Jeruzalem, pa seveda odpade tudi njegovo vstajenje, do katerega bi moralo priti prihodnji teden.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*