Črni petek: NORO znižanje belega blaga!

Ukrajinke, stare toliko kot vaša hči, znižane za 60 %, Romunke na 36 obrokov brez obresti!! Kupiš 3 vzameš 4 Afričane za delo na polju! Bosanca dobite za povrh! Samo danes!

Črni petek je končno zajel tudi Evropo, zato smo pogledali najbolj nore ponudbe na trgu belega blaga, ki je živahen, kot že dolgo ne!

Ukrajina, ljubljenka zahoda, je pripravila posebno razprodajo svojih državljank – znižane so tudi do 60 %!

Za majhen denar dobite recimo 24-letno punco, ki je želela postati zdravnica, vendar se je rodila v popolnoma zavoženi državi, kjer se je število prebivalstva od leta 1993 do danes zmanjšalo za skoraj 10 milijonov.

Predstavljajte si – če bi imela vaša hči smolo in bi se rodila v Ukrajini, bi bila morda danes tudi ona na razprodaji! Jupi!

Romunija tokrat nudi nakup svojih državljanov na obroke.

Ta fiskalno zgledna država, katere dolg znaša samo 35 % BDP-ja, bo ena prvih evropskih držav, ki bo demografsko izginila!

Svetujemo nakup romunskega zakonskega para, ki lahko prek dneva dela na vašem polju, ponoči pa lahko žensko prodajate lokalnim moškim, kot je to v navadi v južni Italiji.

Afrika in Balkan sta že dolga leta največja hiper marketa belega blaga – želite spolne sužnje, gradbene delavce, s katerimi lahko ravnate slabše kot z živalmi, kmetijske delavce, ki so odporni na mraz in vročino?

Danes vam ob nakupu petih Bosancev vrnemo 20 % kupnine na Pika kartico!

Ne zamudite torej zgoraj omenjenih priložnosti in molite, da se Dalajlama moti glede reinkarnacije.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*