Črna kronika: prodajalka med delom napisala SMS!

S tem je povzročila delodajalcu škodo, organi pregona so jo že prijeli. Brani se z ”doma imam bolno hči brez varstva in sem preverjala, kako je” – bla bla bla!

Policija je morala danes posredovati v eni od poslovalnic ene od verig supermarketov.

Po do sedaj zbranih podatkih je blagajničarka med delom poslala SMS sporočilo in s tem delodajalcu povzročila večmilijonsko škodo!

Policijo so poklicale kar stranke, ki so bile zgrožene, da je prodajalka človek in ne robot.

Na policijski postaji Ljubljana so povedali, da so zoper prodajalko uporabili prisilna sredstva, saj je bila nevarnost, da bo poslala še en SMS: ”Patrulje so ukrepale v skladu s standardnimi postopki in uspele preprečiti še en poslan SMS, kar bi lahko ostalim prodajalkam dalo idejo, da imajo svobodno voljo.”

Gospa je policistom povedala, da je samohranilka, in da je njena 10-letna hči bolna in sama doma, zato je samo preverjala, če je vse OK, vendar so policisti videli prek njenega poizkusa prevare, saj je jasno, da roboti ne morejo imeti otrok.

Zoper zločinsko blagajničarko je delodajalec že podal kazensko ovadbo – 6 let zapora ji grozi za poizkus delavskega udara, vrniti pa bo morala tudi 160.000 evrov, kolikor znaša škoda, ki jo je povzročila.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*