Coca-Cola z INOVATIVNO akcijo proti diabetesu!

Ob nakupu šestih pločevink dobite brezplačno injekcijo inzulina, ob nakupu šestih velikih plastenk pa lahko sodelujete v žrebanju za presaditev slinavke!

Velike korporacije se vse bolj zavedajo pomena družbeno odgovornega poslovanja, temu trendu pa sledi tudi Coca-Cola z zanimivo akcijo boja proti diabetesu.

Število sladkornih bolnikov namreč v Sloveniji vztrajno narašča, zdravstvena blagajna pa za boj proti tej zahrbtni bolezni letno nameni prek šest odstotkov svojih sredstev.

V Coca-Coli so zato pripravili marketinško kampanjo, s katero se bodo borili proti sladkorni bolezni – ob nakupu šestih pločevink črno obarvanega sladkorja z vodo bodo tako kupci dobili brezplačno injekcijo inzulina, ob nakupu šestih velikih plastenk pa boste lahko sodelovali v žrebanju za nov pankreas!

Direktor Coca-Cole Korporativni Robot XC-2345T je za naš radio povedal: ”V našem podjetju vedno radi vračamo družbi, zato nam je bilo popolnoma samoumevno, da ljudem vsaj delno vrnemo trebušno slinavko, ki smo jim jo vzeli.”

Za tiste najmlajše, ki še niso na inzulinu, pa v Coca-Coli pripravljajo posebno akcijo: otrok, ki bo v februarju spil največ črne pijače z okusom po svobodi, bo dobil brezplačno protezo z logotipom Coca-Cole!

Potrošniki, hitro v trgovino, sladkorna bolezen ni več legitimen razlog, da pijete vodo brez okusa namesto sladkane črne greznice!

Komentarji: 1 "Coca-Cola z INOVATIVNO akcijo proti diabetesu!"

  1. Carji ste, zelo inteligentno, le tako naprej. Vse pohvale za vaše delo! Je pa dejstvo, da v resnici nihče resno ne dela na tem v nobeni od inštitucij, ki bi to morale! delati, recimo MZ ali NIJAZ, kdor pa bi želel in ve, kaj bi bilo treba (v enem stavku: pač treba bo dosti manj sladkorja dajati v pijače), ga pa onemogočijo; saj poznate tisto: nesposobni so edino sposobni onesposobiti sposobne…

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*