Cepljenje državnega vrha: vsi štirje predsedniki s hudimi stranskimi učinki!

Pahor poroča o hudem napadu narcisizma, Zorčič o popolni apatiji, Kovšca pričel tvitati kot pijani pavijan, Premierju rastejo Stalinovi brki! Zdravniki zaenkrat niso zaskrbljeni.

Zaskrbljujoče vesti z državnega vrha!

Včeraj so se z bosanskim cepivom Astre iz Zenice cepili predsednika države Boruta Pahorja, predsednika vlade Premierja, predsednika Državnega zbora Igorja Zorčiča in predsednika Državnega sveta za lovljenje sončnih žarkov Alojza Kovšco, danes pa vsi štirje poročajo o hudih stranskih učinkih!

Iz kabineta predsednika države so sporočili, da naj bi Pahor dobil hud napad narcisizma: ”Predsednik običajno dela vsak dan po 12 ur in več, se srečuje s prostovoljci, pogovarja z reveži, opozarja na družbene krize, budno spremlja delo vlade in ga, kjer je potrebno, ostro kritizira. Odkar se je cepil pa samo še visi na Instagramu in masturbira pred ogledalom. Prek Alibabe je danes naročil napihljivo lutko s svojim obrazom.”

O spremembi počutja pa poročajo tudi iz državnega zbora in vlade.

Igor Zorčič naj bi popolnoma bled in s srepim pogledom sedel za domačo mizo, gledal v steno in samemu sebi mrmral: ”Da, gospod Premier, vi ste šef, vi ste moj gospodar, naslednjič bom boljši, opravičujem se, ker sem vam vzel besedo, da, gospod Premier …”

Njegova žena je zaskrbljeno povedala: ”Pred cepljenjem je bil Igor pogumna in energična oseba, vsi se ga zagotovo spominjate njegovih retoričnih bitk s Premierom in poslanci SDS. Sedaj pa je postal apatična gmota človeških celic, plastelin, ki ga postaviš in zgneteš, kakor ti paše.”

Nekoliko bolje sta jo odnesla Premier in Kovšca: iz kabineta Premiera poročajo, da so mu pričeli rasti Stalinovi brki in da je začel govoriti z ruskim naglasom.

Kovšca pa tvita kot pijan najstnik na norih gobah, poroča pa tudi o stranskem učinku – rahli bolečini v roki, na mestu, kjer je bil cepljen.

Zdravniki so nad stanjem našega državnega vrha zelo zaskrbljeni.

Komentarji: 4 "Cepljenje državnega vrha: vsi štirje predsedniki s hudimi stranskimi učinki!"

  1. Pa saj taki so bili že pred cepljenjem,samo janša je bil brez brk,se pravi,da cepivo že deluje.Ko se bodo drugič cepili pa bomo videli pravi ućinek cepica.Mogoče se pa res kaj izboljša.

  2. Lahkomiselno. Če se zastrupijo, kdo bo vodil državo,gotovi smo? cepiti bi se morali z različnimi cepivi ne vsi v enem dnevu.

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*