Celjski zdravniki ugrabili opečenega dečka, oče ima 48 ur, da sprejme njihovo iskreno opravičilo!

Grozijo, da bodo dečka poškodovali in ga pustili pred celjsko urgenco, kjer bo na obravnavo čakal več ur. Fides: ”Očetu je potrebno vzeti starševsko licenco, četudi sprejme opravičilo!”

Drama z opečenim dečkom, ki je na obravnavo na celjski urgenci čakal skoraj eno uro, dobiva nove razsežnosti!

Danes zjutraj je skupina oboroženih celjskih zdravnikov s črnim športnim terencem prestregla vozilo, v katerem sta bila oče in sin – sina so ugrabili, očetu pa zabičali, da ima 48 ur, da sprejme njihovo iskreno opravičilo in se jim tudi sam opraviči, v nasprotnem primeru pa bodo otroka poškodovali in ga pustili pred celjsko urgenco, kjer bo na obravnavo čakal več ur, nato pa se mu bodo zdravniki opravičili.

S policije so povedali: ”Ugrabitev je bila delo profesionalcev. Bilo so oboroženi z avtomatskim orožjem, imeli so tudi neprebojne jopiče. Z gotovostjo lahko trdimo, da za ugrabitvijo stoji krvoločni in popolnoma nemoralni kartel El doctores de Celje.”

Oče je seveda nemudoma sprejel (iskreno) opravičilo celjskega kartela, prav tako se jim je tudi sam opravičil, nato pa je v zgodbo posegel sestrski kartel Celjanov, El Unión médica Fides.

Kriminalci so tako pred nekaj minutami postavili nov ultimat: od sindikata staršev zahtevajo takojšen odvzem licence očetu opečenega otroka, saj je svoje delo opravljal malomarno in nemoralno.

”Če bi se tako obnašal v McDonaldsu ali Lidlu, bi v dveh minutah prejel odpoved. Ker pa so starši bogovi, nad katerimi je samo nebo, pa zanje seveda velja drug standard,” so povedali člani kartela Fides.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*