Burna noč: policija posredovala na prepovedanem političnem shodu v dnevni sobi

Oče in hči trdila, da je bilo na lesu dovolj prostora še za Jacka in da je Rose egoistična kuzla. Premier ima v pisarni Rosin poster iz Pila, provokatorja aretirana, osumljena sta poizkusa državnega udara.

Ljubljanski policisti tudi to nič niso mirno spali.

Okoli 23. ure so prejeli klic zaskrbljene mame, ki je policistom povedala, da se v njeni dnevni sobi odvija prepovedan politični shod.

Aktivirana je bila posebna enota specialne policije, ki je v stanovanje v 6. nadstropju bloka vstopila skozi zunanja okna s pomočjo vrvi spuščenih s helikopterja, huliganske protestnike pa so nemudoma aretirali.

Komandir ljubljanske policijske postaje: ”Družina je gledala film Titanik, ob koncu celovečerca pa je prišlo do prepovedanega političnega shoda. Oče in hči sta menila, da bi Rose na tisti kos lesa lahko potegnila še Jacka, mama pa se z njima ni strinjala. Hči je nato izjavila, da je Rose egoistična kuzla in simbol kapitalizma, kjer bogati dobijo rešilni čoln, revni pa potonejo, nakar je mati poklicala policijo.”

S tožilstva so sporočili, da sta oče in hči obtožena organizacije prepovedanega političnega shoda, poizkusa državnega udara, delovanja proti ljudstvu in paktiranja z razrednimi sovražniki.

Premier, ki je velik oboževalec Kate Winslet, je namreč že leta 2010 v eni od kolumn zapisal, da les ni bil niti približno dovolj velik za oba zaljubljenca in da je za Rose na nek način bolje, da je Jack umrl, saj bi njuna zveza hitro ”splavala po vodi”, s čimer pa se je strinjal tudi znani filozof Slavoj Žižek.

Vsakršna deviacija od tega mnenja se tako v skladu s protikoronsko zakonodajo šteje kot protidržavno delovanje, očetu in hčeri pa grozi štiriletna zaporna kazen in obvezna ideološka reprogramacija v političnem taboru v Lepeni.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*