Burna noč na južni meji: aretiran turški imigrant!

Bradati Turek oborožen z leskovimi vejami, pri sebi imel vrečo z ukradenimi igračami. So policisti razbili pedofilsko mrežo, specializirano za krajo evropskih otrok? Grims: “Naslednjič bodo prišli v vašo hišo skozi dimnik. Vojsko na meje – takoj!”

Za obmejnimi policisti je še ena neprespana noč!

V poznih nočnih urah so nedaleč od mejnega prehoda Vinica v Beli krajini aretirali turškega imigranta, ki je ilegalno prečkal slovensko-hrvaško mejo.

Zgodba pa se je tu šele začela zapletati!

Turek z gosto brado, kakršno je nosil voditelj ISIS Abu Bakr al Bagdadi, je namreč pri sebi imel polno vrečo ukradenih igrač in leskovih vej.

Policisti zato sumijo, da so stopili na prste pedofilski sadomazo imigrantski kriminalni združbi, ki je želela krasti domorodne slovenske otroke in jih odpeljati v Turčijo!

Policija: ”Indici kažejo, da smo preprečili katastrofo. Terorist prihaja iz turškega mesta Demre, otroke pa je želel napasti ravno na Miklavžev večer. Državljanom svetujemo, imejte oči na pecljih!”

Prek Twitterja se je oglasil tudi eden vidnejših partijskih strokovnjakov za fitnes, Branko Grims.

Pozval je k takojšni napotitvi vojske na južno mejo: ”Ta dogodek je sodu izbil dno! Ko vam bodo bradati migranti začeli hoditi v hiše skozi dimnike, bo žal prepozno. Vojsko na južno mejo, takoj!”

To pa ni edina tragedija, ki je doletela Slovenijo preteklo noč!

Slovenski otroci so na Miklavževo ostali brez daril!

Po mnenju slovenske Cerkve in Gospodarske zbornice Slovenije se je Miklavž ognil naši državi zaradi neugodne davčne klime.

Darila naj bi tako dobili samo otroci, katerih atiji in mamice imajo poštne nabiralnike na Kajmanih in v Luksemburgu.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*