Bruselj: imigrante se bo po novem naročalo prek aplikacije

Reformo imigracij pripravili v sodelovanju z Amazonom. Evropejci bodo prek aplikacije iSlave_uMaster izbrali karakteristike imigrantov, Amazon pa jih bo prebarval in dostavil na dom.

V Bruslju so danes predstavili podrobnosti težko pričakovane reforme evropske imigracijske politike.

Evropa se je odločila za sodelovanje z ameriškim podjetjem Amazon, ki bo pripravil aplikacijo, prek katere bomo po novem naročali imigrante.

V aplikaciji bomo lahko našemu imigrantu izbrali poljubne karakteristike – od barve las, oči in kože, do tega, kako globoko se bo moral prikloniti, ko nas bo pozdravil.

Amazon bo nato iz Afrike vzel homo sapiensa, ga prebarval, postrigel in oblekel v skladu z našimi željami, nato pa ga bo z dronom dostavil na prag naše hiše.

Predsednica Evropske komisije (EK) Ursula von der Leyen je ob predstavitvi novih smernic povedala: ”Evropa je branik človekovega dostojanstva. Z aplikacijo uSlave_iMaster bomo Evropi vrnili dostojanstvo, ki ji ga jemljejo gradbeni delavci, smetarji, medicinske sestre in berači napačne barve.”

Rešitev EK-ja je kompromis med stališčem Višegrajcev, ki branijo Jezusov nauk, in zahodnimi Evropejci, ki potrebujejo človeške vire za servisiranje starajočega prebivalstva.

Aplikacijo si lahko že naložite na pametne telefone, do konca tega meseca pa vam Amazon za vsakih pet naročenih imigrantov enega podari brezplačno.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*