Brexit uspel – v VB manj imigrantov!!

Levica dolguje domoljubom opravičilo. Strm padec imigracij v letu 2018. Britanska kultura rešena, God saved the Queen, kraljica lahko še naprej vlada Bocvani in Bangladešu brez vmešavanja tujcev.

Britanski urad za statistiko sporoča, da je bilo v letu 2018 v Veliki Britaniji kar 70 odstotkov manj imigrantov iz držav EU, kar pomeni, da se je glavni argument za Brexit izkazal za resničnega.

Imigranti iz EU, večinoma gre za Slovane, so namreč Bitancem kradli zelo zaželjene službe gradbincev, smetarjev, pobiralcev pridelkov itd. Obenem veljajo Slovani v anglofonskem svetu za skrajne primitivce, ki so s svojimi trenirkami in papučami smetili mogočno angleško kulturo.

K sreči pa bodo ob poplavi novih delovnih mest Britancem na pomoč priskočili ljudje iz Afrike in Azije, saj je število imigrantov iz teh dveh kontinentov poskočilo v nebo – kar 260.000 več se jih je v Združeno kraljestvo prejšnje leto preselilo, kot iz države izselilo.

Britanija je tako rešena!

Na norikravi lahko komentirate brez registracije. Kljub temu, da podpiramo absolutno svobodo govora, si boste z idiotskimi komentarji zagotovili enosmerno vozovnico v Sibirijo. Komandant Norakrava bo odgovoril na vse komentarje.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*