Brexit: Britanci opolnoči zabetonirali Evrotunel!

Britanci so sedaj gospodarji svoje usode, zadnjo hruško simbolično zlili kraljica, ruski oligarh, savdski šejk in ameriški milijarder.

Britanski imperij je končno zapustil Evropsko unijo!

Imperij, kjer sonce vzide ob 07:52, zaide pa nekaj ur kasneje, je z zalitjem Evrotunela prekinil še zadnjo vez z Evropo in tako stopa na pot neodvisnosti, kjer bo usoda Britanije v rokah Britancev in ne nekih neizvoljenih tujcev!

Slavnostni govornik je bil ruski oligarh Konstantin Kagalovski, ki ima v lasti polovico Londona, vključno z Buckinghamsko palačo: ”Današnji dan bo zapisan v moj dnevnik z zlatimi črkami, dobesedno. Če si bom želel nakazati denar z ruskega proračuna, mi noben nevoljen evrobirokrat ne bo več sral po glavi s finančno regulacijo! Britanci smo končno svobodni!”

Šejk Khalid bin Sultan Al Saud, ki ima v lasti drugo polovico Londona, mu je prikimal in vprašal, če bo lahko sedaj legalno kupil mladoletna dekleta, ali se je potrebno še vedno skrivati?

Ameriški milijarderji in princ Andrew so mu zaploskali in dodali, da bi morala biti to ena od prioritet Britanije po Brexitu, saj se v medijih pojavljajo hude zlorabe časti bogatih, ki se družijo z otroki.

Krajši govor je imela kraljica Elizabeta II., ki je oligarhu Kagalovskemu zagotovila, da ta mesec ne bo zamujala s plačilom najemnine, in da ga prosi, če izpusti njenega moža.

Medtem sta britanski premier Boris Johnson in vodja stranke Brexit Nigel Farage zbrane zabavala z žongliranjem, zvijanjem balonov in vožnjo monocikla, na koncu pa sta za svoj akt prejela lepo napitnino.

Tako, Britanci so prvič po dolgih letih vdihnili sladkobni zrak svobode (gre za izpuste benzena, ki niso več regulirani)!

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*