Bravo delavci Amazona – Jeff Bezos kupil jahto za 400 milijonov dolarjev!

Vsa čast delavcem! Kakšen bo odgovor delavcev Lidla in BMW-ja? Bodo njihovi gospodarji še naprej sramotili svoje delavce s substandardnimi čolnički?

Končne dobre novice tudi iz ponavadi mrkogledega sveta delavcev.

Šef človeških virov Amazona si je namreč kupil največjo jahto na svetu – za 136 metrsko lepotico, ki jo upravlja kar 54 članska posadka, je odštel 400 milijonov zelencev.

Delavci Amazona delajo po 12 ur na dan v skladiščih, kjer temperature dosežejo tudi več kot 45 stopinj Celzija. Dnevno prehodijo več kot 15 km, vse za to, da jih njihov šef v marinah Dubaja ali Monte Carla ne bo sramotil z 50-metrsko jahto.

Jahte v današnjem času namreč predstavljajo ponos človeških virov – povej, kako veliko jahto ima tvoj lastnik, in povem ti, kako nategnjen si.

Delavci Amazona pravijo, da niso roboti – da lahko naredijo več in bodo bolj tiho od robotov.

Iz Lidla in BMW-ja se že sliši nezadovoljstvo

Kot kaže, pa je iz Nemčije že slišati nezadovoljstvo med delavci.

Človeški viri v lasti Dietera Schwarza, latnika Lidla, ki je trgovino podedoval po svojem atiju, zahtevajo nižjo urno postavko in slabše pogoje dela, saj ima njihov gospodar samo 50-metrsko lepotico. Manevrirnega prostora g. Schwarz ne bo imel prav dosti, saj je Lidl že sedaj eden najslabših delodajalcev v Evropi.

Tudi v BMW-ju so nezadovoljni.

Susanne Klatten in Stefan Quandt, ki sta po atiju podedovala 42 odstotkov delnic BMW-ja, jahte bojda sploh nimata, ampak jo najemata!

Delavci so tako že zahtevali krizni sestanek podjetja in sprejetje 16-urnega delavnika.

Slovenci še nismo na nivoju tujine, kljub temu pa si delavci zapomnite: če boste pridni, bo imel šef naslednje leto novega bavarca.

Na norikravi lahko komentirate brez registracije. Kljub temu, da podpiramo absolutno svobodo govora, si boste z idiotskimi komentarji zagotovili enosmerno vozovnico v Sibirijo. Komandant Norakrava bo odgovoril na vse komentarje.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*