Branko Grims v Izoli, pomaga pri raznašanju protipoplavnih vreč!

Medtem ko nekateri poslanci samo gobcajo in na twitterju prodajo meglo, je Grims zavihal rokave.

Izolani in Pirančani so že tretji dan pod vodo, medtem ko jih vlada in poslanci v Ljubljani, ki so na toplem in suhem, ignorirajo.

Vendar ne vsi.

Danes je namreč Izolane lepo presenetil poslanec SDS Branko Grims, ki jim je prišel pred novo poplavo pomagat pri raznosu protipoplavnih vreč.

Grims, ki je po mnenju revij za moške fizično daleč najbolje pripravljen član parlamenta, je že od sedme ure zjutraj na terenu.

Za Norokravo je povedal: ”Ko enkrat vidiš moč morja, se zaveš, kako šibki in nemočni smo v resnici ljudje. Zato je prav, da v takšnih trenutkih stopimo skupaj in si pomagamo. Danes tukaj pred vami ne stoji poslanec Branko Grims, ampak Brane, človek ”

Grims pa je opozoril tudi na širši aspekt katastrofe, ki je prizadela slovensko obalo: ”Potrebno je iti v Ljubljano in birokratom povedati, da bo globalno segrevanje uničilo domove naših bratov in sester na Obali. Lahko je biti domoljub na suhem v klimatizirani pisarni in klofati idiotizme na Twitterju. Malo težje pa je govoriti o domoljubju, ko stojiš pred delavci, katerih gostilna je postala Jadransko morje.”

Kapo dol pred poslancem Grimsom!

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*