Borba leta: v oktagonu se bodo srečali rakavi bolniki in revni otroci!

Borba do smrti za omejena javna sredstva, rakavi bolniki potrebujejo napravo za zdravljenje krvnega raka, revni otroci hrano in gretje. Tonin: ”Stavim 700 milijonov na otroke.”

Svet prostotržnih preživetvenih veščin (MMA) bo v prihodnjih tednih dočakal eno najtežje pričakovanih borb v svoji zgodovini!

V oktagonu se bodo za življenje, javna sredstva in vbogajme pomerili bolniki s krvnim rakom in revni otroci, strokovnjaki pa napovedujejo spektakel, kot ga še nismo videli!

Rakavi bolniki se bodo borili za posebno napravo, ki pomaga pri zdravljenju krvnega raka, revni otroci pa bodo v oktagon stopili z mislijo na topel obrok in ogrevano bivališče.

Borba bo potekala pod okriljem vlade, ki je krovna organizacije in glavni promotor tega plemenitega športa, Premier pa je ob napovedi spektakla povedal: ”Javnih sredstev ni dovolj za vse, prav je, da se razdelijo pravično, v palači pravice, ki je oktagon. Vsem borcem želim veliko sreče, naj preživijo boljši!”

Obe skupini borcev sta v vrhunski formi: rakavi bolniki za napravo, ki stane manj od tedenske plače Ronalda, prosjačijo že več let, revni otroci pa že od rojstva ne poznajo drugega kot prazen želodec in spanje v bundi.

Vstopnice za borbo leta so pošle v nekaj minutah po najavi, ob robu kletke pa bomo lahko spremljali znane obraze iz sveta podjetništva, estrade in Interpolove lestvice SloTop 10.

Številni zvezdniki so prek družabnih omrežij že napovedali svoje favorite: poklicni klovn Matej Tonin je prepričan v mladostniško zagnanost revnih otrok, zato je nanje položil kar 700 milijonov evrov, podjetnik Jure Janković pa stavi na izkušenost rakavih bolnikov, nanje je stavil dve parceli s spreminjajočo namembnostjo in 12 milijonov evrov utajenih davkov.

Športna redakcija Norekrave se strinja z Jankovićem: rakavim bolnikom lahko pomagate s SMS sporočilom ZDRAV5 na 1919 oz. nakazilom na: Slovensko združenje bolnikov z limfomom in levkemijo, TRR SI56 0284 3026 3615 528 (banka NLB).

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*