Bombni napad v Ljubljani! Islamski migrant ubil 20 ljudi, 225 hudo poškodovanih!

Šlo naj bi za samomorilski napad! Izredna seja vlade: zaradi velikega števila ranjencev takojšnje popolno zaprtje države! Premier: ”Umrlo je 20 ljudi, gre za največjo katastrofo v zgodovini Slovenije.”

Slovenijo je danes pretresel zločin, kakršnega ne pomnimo!

V središču Ljubljane se je razstrelil samomorilski napadalec in ubil 20 ljudi, 225 pa jih je hudo ranil, pri življenju jih ohranjajo respiratorji!

Storilec naj bi bil islamski imigrant, zaradi česar je bila nemudoma sklicana izredna seja vlade, v državi pa so razglašene izredne razmere.

Premier je pred sejo povedal: ”To je največji napad na Slovenijo po osamosvojitveni vojni. Islamski migrant je ubil 20 ljudi, to so ljudje, ki so imeli družine, prijatelje, sanje, sedaj pa jih ni več. Mrtve so morali v mrtvašnico peljati s tovornjaki. Povem lahko samo, da od danes naprej ne bo v naši državi nič več tako, kot je bilo.”

Zaradi velikega števila ranjencev, ki potrebujejo oskrbo v intenzivni terapiji, je slovenski zdravstveni sistem tik pred zlomom, zato je vlada že napovedala popolno zaprtje države, s čimer želijo vsaj malenkost pomagati izmučenemu zdravstvenemu osebju – z zaprtjem države se je strinjal tudi minister za gospodarstvo Zdravko Počivalšek, ki je povedal, da moramo postaviti varnost in človeška življenja pred gospodarstvo.

V parlamentu pa naj bi zaradi gnusobnega terorističnega napada, ki je pretresel tudi Evropo, po hitrem postopku sprejeli sveženj varnostnih ukrepov, ki bo policiji dal nova pooblastila, med drugim bodo lahko izvajali tudi proktološke preglede, kolonoskopije, preglede prostat itd.

Po državi bo danes potekalo več maš v spomin na mrtve molilo pa se bo tudi za čim prejšnje okrevanje ranjencev.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*