Bohinj razširja turistično ponudbo: pričeli z ugrabljanjem turistov

Po prepovedi napihljivih flamingov in glasbe še ugrabitve. Odkupnina 20 milijonov evrov, svojci bodo morali kriti tudi stroške nastanitve in parkirnino. Zanimanje za ugrabitve tudi na Bledu in v Piranu.

Bohinj, eden od paradnih konjev slovenskega turizma, razširja svojo turistično ponudbo.

Do sedaj so bili po svetu znani predvsem po parkomatih, kjer je potrebno uro parkiranja zavarovati s hipoteko, in antirestavracijah, kjer stranka streže natakarju – sedaj pa bodo pričeli še z ugrabljanjem turistov!

Župan Bohinja je na novinarski konferenci predstavil novo obogatitev slovenske turistične ponudbe: ”Kot najbrž veste, smo pobrateni z občino Kandahar v Afganistanu. Tamkajšnji župan mi je zaupal, da so ugrabitve turistov izjemno donosne za občinski proračun, zato smo že poslali skupino naših redarjev na jug Afganistana, kjer jih bodo operativci Isis usposobili za to obrt.”

Turiste bo tako ob prehodu bohinjske občinske meje pričakala skupina oboroženih moških v toyotinih poltovornjakih, ki jim bo odvzela vrednejše predmete, nato pa jih bodo odpeljali na neznano lokacijo v visokogorju.

”Kot predvideva naš turistični aranžma, bomo tujce oblekli v oranžne pajace, za katere bodo plačali 50 evrov, potem bodo pa pred kamero prebrali v naprej napisano izjavo, ki jo bo naša služba za odnose z javnostmi objavila na občinskem Youtube kanalu,” je še povedal bohinjski župan.

Občina si obeta, da bo od vsakega ugrabljenega turista v proračun kapnilo okoli 20 milijonov evrov, svojci ugrabljencev pa bodo morali poravnati tudi stroške hrambe avtomobila, hrane, pijače in vdihanega zraka.

Z občine so še povedali: ”Razumeti morate, da je Bohinj resna turistična destinacija, in da ti bolj zahtevani turisti rade volje plačajo višji standard turizma.”

Spomnimo: pred tedni smo poročali, da je oblast v Izoli prevzela teroristična skupina ISIS in prepovedala kopalke, alkohol in glasbo, s čimer se je število turistov v tej obalni luknji celo povečalo – kot smo takrat pravilno napovedali, pa Izolane sedaj posnemajo tudi drugi turistični biseri.

Komentarji: 2 "Bohinj razširja turistično ponudbo: pričeli z ugrabljanjem turistov"

  1. Saint Pepsi | 19/07/2020 ob 16:06 | Odgovori

    In ker je bencin samo 1€ na liter, je samozažig bolj dosegljiv kot kadar koli! V naši turistični ponudbi je nekaj za vsak žep.

    • Zelo zanimiva ideja – organizirani aranžmaji za tibetanske menihe. Tule bi znal kakšen evro pristaviti tudi Peking. Bohinj, upamo da zapisujete tole …

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*