Bog se opravičuje Hrvaški, pritisnil je napačen gumb

Na jemensko šolo je želel vreči bombo, pritisnil pa je gumb za potres. Lahko bi bilo slabše: leta 2004 je po računalniku polil čaj in jugozahodni Aziji poslal apokaliptični tsunami.

Danes je Hrvaško zbudil potres, za katerega sicer v kriznem štabu Slovenije pravijo, da se ni zgodil, Evropa pa se sprašuje, kaj smo naredili Bogu, da sredi epidemije koronavirusa pošlje še potres.

Izkazalo pa se je, da je šlo zgolj za božjo pomoto.

Bog je namreč ravno načrtoval napad na jemensko šolo polno otrok z 250 kg bombo, ko je v njegov delovni kabinet nenadoma vstopila žena, ga prestrašila, v trenutku neprištevnosti pa je pritisnil na gumb ”Potres – Hrvaška 2023”.

”Res se opravičujem Hrvaški, šlo je za človeško napako. Potres na Hrvaškem sem načrtoval šele za leto 2023, sedaj pa se mi je podrl cel urnik. Povsem na novo moram v koledar umestiti levkemije za otroke, masovne izgube služb, samomore itd. Upam, da bo sistem zopet deloval v tednu dni, do takrat pa lahko pričakujete določene motnje,” je za naš radio povedal Bog.

V vodo je padel tudi bombni napad na jemenske otroke, namesto tega je Bog na hitro skupaj spacal improvizirano bombo in v zrak vrgel devet afganistanskih otrok.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*