Bo v Vipavski dolini stala piramida?

Vipavci mečejo puško v posušeno koruzo. Zemlja je suha, temperature visoke, dežja ni. Kmetijstvo menjajo za turizem. Piramida bi obenem služila kot mavzolej največjim Slovencem.

V Vipavski dolini se ne gredo več kmetijstva, saj zaradi naših zmag v vojni proti Zemlji dolina ni več primerna za obdelovanje.

Na plemenskem sestanku so se tako odločili za postavitev piramide, s katero bi v dolino privlekli turiste in obenem počastili tri največje Slovence, ki so nas privlekli do točke, da je v eni od z vodo najbogatejših držav na svetu suša – Milana Kučana, Janeza Janšo in novi obraz v slovenski politiki.

Ideja o piramidah v dolini Vipave ni nova, saj sta jo pred desetletjem javnosti predstavila že Ivo Boscarol in Zmago Jelinčič, ki sta si želela postaviti spomenik letalski muzej.

Sužnje bi zagotovili Vegrad, Primorje in SCT, kmetijstvo je za kmetavze

Načrt za gradnjo je že pripravljen, Vipavci pa pravijo, da bi njihova ideja obudila tudi opustošen gradbeni sektor.

”Za gradnjo potrebujemo sužnje in največ izkušenj z zlorabo delovne sile imajo Tovšakova, Črnigoj in Zidar. To je torej tudi priložnost za njihovo rehabilitacijo.”

Kmetijstvo tako počasi postaja popolnoma preživeta panoga, saj vso zelenjavo in meso dobivamo iz Hoferja in Lidla, naš boj proti Zemlji pa odpira številne nove poslovne priložnosti.

Na Krvavcu tako po vzoru Dubaja že razmišljajo o gradnji smučišča v klimatizirani hali.

Človeštvo 2, narava 0.

Vogrsko jezero že sedaj privablja številne turiste in trgovske karavne.

Na norikravi lahko komentirate brez registracije. Kljub temu, da podpiramo absolutno svobodo govora, si boste z idiotskimi komentarji zagotovili enosmerno vozovnico v Sibirijo. Komandant Norakrava bo odgovoril na vse komentarje

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*