BMW in Audi predstavila paket ‘dinamični voznik’

Najljubši znamki dinamičnih šoferjev po vsem svetu združili moči. Paket dynamischer Fahrer na voljo tudi starejšim model.

Za kaj gre?

Iz BMW in Audija so sporočili, da so se po dolgih letih prošenj s strani voznikov končno lotili reševanja tehnoloških vprašanj dinamične vožnje.

Paket dynamischer Fahrer (slovensko: idiot) bo tako voznikom ponujal dve napredni rešitvi. S pritiskom na gumb bo sistem onemogočil uporabo smernika, radarski tempomat pa bo vozilo samodejno pripeljal na razdaljo 6 cm od voznika spredaj (6 cm je povprečna dolžina penisa uporabnikov omenjenih vozil).

Funkcijo dinamične vožnje se vključi s pritiskom na gumb, za vse ostalo poskrbi elektronika.

BMW klub Slovenije je navdušen

Na vprašanje, kaj omenjeni tehnološki preboj pomeni za voznike, je odgovoril predsednik BMW kluba Slovenije in zamejski Slovenec Franco Cazzo Piccolo.

“Ja, sigurno gre za ogromen dosežek. Do sedaj je bila neuporaba žmigavca in milimetrska vožnja za vozilom pred teboj povsem v rokah fahrerja.”

“Sedaj se bomo lahko vozniki BMW-jev in audijev sprostili, med vožnjo bomo lahko razmišljali o ruskih realistih, kvantni mehaniki in filozofiji pesimizma.”

Cazzo Piccolo pa obenem opozarja še na problematiko kraje parkirnih prostorov s strani invalidov.

BMW na parkirnem mestu. Problem invalidov, ki parkirajo neprimerno, ostaja.

“Tako je, invalidi pogosto kradejo najboljše parkirne prostore pred trgovskimi centri. Gre za diskriminacijo zoper fahrerje, obrnili smo se že tudi na državo, vendar pa rešitve problema ne pričakujemo, saj Šarec vozi civica.”

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*