Bernard Brščič: ”Brščič je levi fašist. In snežinkica.”

Dr. Bernard Brščič, bivši državni politkomisar, rabin in vodič po Auschwitzu, je za norokravo ekskluzivno komentiral tožbo državljana Brščiča zoper Luko Meseca. Slednji je državljana označil za fašista, državljan Bernardo pa se je zaradi razžaljenosti skril na drevo. Kako bodo takšni pussyji branili Evropo pred imigrantskimi hordami?

Drama v dolini šentflorjanski. Državljan Bernardo Brščič toži Luko Meseca, ker ga je označil za fašista. Za komentar drame smo prosili politkomisarja ožje partije in specialista za svobodo govora in pravice manjšin, Bernarda Brščiča.

Dr. Brščič nam je povedal, da je jokanje zaradi besed tipična značilnost levega fašizma: ”Mesec je imel na nek način prav, dodati bi moral samo še pridevnik levi – torej levi fašist. Brščič je namreč tipični predstavnik feminiziranih moških, ki zastrupljajo naš svet. Mislim, odrasla oseba je užaljena zaradi besed. In to je resen problem Evrope, saj je Đorđ Šoroš s pomočjo nazifeminističih judovskih lezbijk popolnoma uničil evropskega moškega.”

Velik problem je namreč obramba Evrope pred afriškimi imigranti oz. kot jim reče Brščič, negroidi: ”Ste videli, kakšno telo ima Salvini? Wow, padeš dol. Six pack, bicepsi, razvite prsi. Enako Orban in Trump. Hlače mi postajajo nekoliko tesne. Potem pa vidiš to gejevsko mevžo Brščiča, ki kot najstnica doživlja čustvene izpade, ker ga je užalil komandant Mesec. Kako se bodo takšni moški zoperstavili tri metrskim negoridom iz Afrike?”

Vsekakor upamo, da naš prispevek in besede dr. Brščiča ne bodo še dodatno užalile Bernarda ‘snežinkice’ Brščiča.

Brščič ni niti pol toliko moški kot Orban.

Na norikravi lahko komentirate brez registracije. Kljub temu, da podpiramo absolutno svobodo govora, si boste z idiotskimi komentarji zagotovili enosmerno vozovnico v Sibirijo. Komandant Norakrava bo odgovoril na vse komentarje.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*