Bela Krajina: imigranti ranili tri stezosledce!

Stražarji niso v življenjski nevarnosti. Imigranti pobegnili. Poziv javnosti vladi, naj stražo jemlje resno. Vlada se strinja, pošilja jim orožje.

Sinoči so bili v boju z imigranti ranjeni trije pripadniki posebne enote stezosledcev.

Do incidenta je prišlo med gostilno Tončkov hram in reko Kolpo, kjer so specialci izvajali redno patruljo.

Vodja enote, poročnik Blaž Zidar, je za norokravo povedal, da je moral en vojak zaradi strelne rane na praznjenje želodca, dva pa sta utrpela poškodbe nog, zato sta lahko hodila samo po vseh štirih.

Kaj se je zgodilo?

Vojna je zlo. Na sliki eden od ranjencev sinočnje bitke ob Tončkovem hramu.

Po do sedaj znanih informacijah je vod vaških straž patruljiral območje od Tončkovega hrama do Kolpe, ko so jih z nasprotnega brega pričeli obstreljevati pripadniki imigrantkonga.

Poročnik Zidar: ”Fantje niso točno videli, ali so bili štirje imigranti ali osem. Začelo se je streljanje, en vojak je bil zadet v trebuh, dva sta padla po bregu do reke in sta lahko hodila samo še po štirih. Na pomoč je nato prišla policija, k sreči so se imigranti razbežali, sledi o streljanju pa tudi ni bilo več. Enega našega so odpeljali na postajo, kjer je dolgo v noč policistom pojasnjeval potek dogodkov.”

Stezosledci potrebujejo boljšo opremo

Generalštab stezosledcev med pripravo strategije za boj z imigranti.

Zopet pa se je izkazalo to, o čemer se v javnosti govori že tedne – vaških straž nihče ne jemlje resno in so preslabo opremljene.

Njihovo poveljstvo je na premiera Šarca naslovilo prošnjo za nekaj tankov in jurišnih helikopterjev.

Šarec jim je pomoč tudi obljubil: ”Zavedam se, da je stanje na meji alarmantno, obenem pa se zahvaljujem stezosledcem za pomoč pri vodenju države. Zaenkrat jim pošiljamo rjave srajce ter kontingent osemkolesnikov. Javnosti pa še enkrat sporočam: vaške straže jemljem resno.”

Na norikravi lahko komentirate brez registracije. Kljub temu, da podpiramo absolutno svobodo govora, si boste z idiotskimi komentarji zagotovili enosmerno vozovnico v Sibirijo. Komandant Norakrava bo odgovoril na vse komentarje.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*