Bayer izumil revolucionarno zdravilo! Sedaj iščejo še bolezen.

Zdravilo bo popolnoma spremenilo naša življenja, menedžment mora le še najti bolezen, ki jo zdravi. V duhu časa sprejemajo tudi predloge prek Facebooka.

Odlične novice iz sveta znanosti!

V nemškem farmacevtskem gigantu z več kot 150-letno tradicijo (vseeno iz vljudnosti ne sprašujte, kaj so delali med letoma 1939 in 1945) prihajajo novice o novem revolucionarnem zdravilu, ki bo na področje zdravstva prineslo pravo revolucijo!

Gre za zdravilo Caymancil, ime je dobilo v čast Kajmanskim otokom, v Bayerju pa se nadejajo, da bo najnovejše odkritje znanstvenikov izboljšalo zdravje njihovih računovodskih izkazov, predvsem pa naša življenja!

Kaj točno zdravi ta novi čudežni napoj, še ni znano, znano pa je, da bo cena zdravila sprva precej visoka, saj je Ferrari prejšnje leto v Genevi predstavil novega lepotca F8 Tributo, ki je prava vroča žemljica med evropskimi upravnimi odbori.

V podobni zagati so se pred desetletji znašli izumitelji amfetaminov – najprej so jih dajali vojakom proti utrujenosti, potem histeričnim ženskam, nato pa so jih zapakirali v Adderall, povedali staršem, da imajo vsi otroci hiperaktivno motnjo in voila, problem zdravila brez bolezni je bil rešen!

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*