Banka Slovenije aktivirala načrt ”Kamena doba”

Banka varuje Slovenijo pred Slovenci. Slovenci evakuirani v jame in na kolišča. Ko bo kriza odšla, bomo državo ponovno zagnali. Zapravljanje denarja ena od največjih nevarnosti za kapitalizem.

Guverner Banke Slovenije Boštjan Vasle je aktiviral načrt ”Kamena doba”, s katerim bo zaščitil slovensko ekonomijo pred Slovenci.

Z današnjim dnem se pričenja evakuacija državljanov v jame, na kolišča in v taborne cerkve, kjer bodo približno deset let čakali, da mine kriza.

Med aktivacijo načrta Kamena doba bo slovenska ekonomija v t. i. standby modu, torej v pripravljenost na boljše čase.

Guverner: Slovenci so podivjali

Vasle se je za aktivacijo načrta odločil, ker so Slovenci podivjali in pričeli jemati bančna posojila, s katerimi so kupovali stanovanja, hiše in TV sprejemnike.

Guverner: ”Potrošništvo lahko uniči kapitalizem, zato sem se odločil, da pošljem narod nazaj v jame, kjer bodo izdelovali piščali iz kosti jamskih medvedov, slikali po stenah jam in se ponovno naučili skromnosti. Predvsem pa ne bodo zapravljali denarja, saj je konsumerizem ena od največjih nevarnosti za naš sistem. Ljudje zapravljajo denar za playstation, potem pa bo zmanjkalo za reševanje bank.”

V času Kamene dobe se Banka Slovenije seli v jamo Potočka zijalka, kjer so imeli svoj sedež pred 35.000 leti.

Ker bo guverner danes ob 17:00 izklopil internet, Norakrava od jutri naprej izhaja na steni Postojnske jame.

Ljudje brezglavo zapravljajo denar v nakupovalnih središčih, potem bo pa jok, ko bo zmanjkalo keša za reševanje podjetij in bank.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*