Apple z iDiotom znova sprožil revolucijo

Z Applovega sedeža v Cupertinu prihaja prva fotografija novega tehnološkega čudesa. Se po letih zatona Apple zopet vrača na prestol davčnih utajevalcev, kjer je trenutno trdno zasidran Amazon?

Nova naprava, ki so jo čarovniki iz Appla poimenovali iDiot, je resnični čudež moderne tehnologije.

V celoti je narejena s posebnega materiala lignuma, ki so ga pri Applu razvili v sodelovanju s poštnim nabiralnikom z Nizozemskih Antilov.

Navdušuje tudi dejstvo, da je oblikovanje iDiota prevzel znameniti italijanski dizajner Giovanni Truffatore, ki se je odločil za obliko t.i. quadra – gre za organsko obliko, ki jo je Apple že patentiral.

Kaj zmore iDiot ?

Gre za fluidno in emocionalno napravo, narejeno v stilu Applovega slogana ‘misli drugače, izbaci pare’.

Ne gre samo za eno napravo, pač pa za več naprav, združenih v funkcionalno-estetski paket, s katerim vas bo iDiot povezal v sodobni svet, postal bo del vas – tudi vi boste postali iDiot.

Apple iDiot preseneča z izvirno obliko.

Zanimanje je že veliko

Najbrž ni potrebno posebej poudarjati, da je med sadjarji zavladalo navdušenje – po svetu že poročajo o gnečah pred Applovimi prodajalnami, čeprav gre iDiot v prodajo šele čez nekaj mesecev.

Cena se bo predvidoma gibala okoli 400.000 madžarskih forintov, zagotovo pa bo Apple z idioti zopet podrl prodajne rekorde.

Pred prodajalno v Berlinu se že zbirajo ljubitelji Appla.

Na norikravi lahko komentirate brez registracije. Kljub temu, da podpiramo absolutno svobodo govora, si boste z idiotskimi komentarji zagotovili enosmerno vozovnico v Sibirijo. Komandant Norakrava bo odgovoril na vse komentarje.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*