Apollo 11: 50 let od selitve človeka na Luno

Majhen korak za človek, velik glavobol za selitveni servis. Neil Armstrong in Buzz Aldrin sta pred 50 leti obupala nad našim planetom in kot prva Zemljana emigrirala z Zemlje.

Takrat sta v izjavi za javnost povedala, da nimata zaupanja v človeštvo, da rinemo od enega genocida do drugega, in da so veliki možgani in gibljiv palec očitno slepa veja v evoluciji.

Evoluciji sta nato svetovala, naj več sredstev vloži v mravlje in čebele, ki so z nekaj možganskimi celicami sposobne večjega sodelovanja od homo sapiensa, ljudem pa zaželela ”Good luck and thanks for all the fish!”

BDP Lune lani presegel Zemljinega

Na Luni sta nato v odstotnosti politikov in gospodarstvenikov ustvarila atmosfero, posadila drevesa, zgradila parke in ceste ter navezala stik z drugimi prebivalci galaksije, ki so dali Zemljo na mute.

Armstrong je za naš radio povedal: ”Življenje na Mlečni cesti ni za vsakogar. Več ali manj delamo, se pogovarjamo in razmišljamo. Za genocide, pretepanje mam naših otrok in ustvarjanje gospodarske rasti s požiganjem gozda žal ostane premalo časa.”

Buzz in Neil nam želita veliko sreče.

Nič, mi pa se gremo s homeopatom pogovarjat o islamizaciji Evrope in zakaj folk dela paniko glede globalnega segrevanja, če je v hladilniku 5°Celzija? Nato bova pa rešila problem fuzije.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*