ANONIMKA iz urada predsednika: Pahor padel v depresijo!

Pahor že dva dni žalostno zre v ogledalo, njegova fotka s kolesarskega izleta na Janče je dobila samo 4.700 srčkov! Slovence anonimna uslužbenka prosi, naj pomagajo.

V uredništvo smo prejeli anonimno pismo ene od uslužbenk iz urada predsednika naše ”republike”.

Predsednik Borut Pahor naj bi zaradi nepričakovano nizkega števila srčkov, ki jih je dobila ena od njegovih fotografij z Instagrama, zapadel v hudo depresijo.

Včeraj je s kolesom odšel na Janče, 800 m visok hrib v okolici Ljubljane, z namenom, da posname kul super mega fotografijo za na Instagram.

Po besedah anonimne uslužbenke pa je nato sledil šok: ”Fotko je objavil na svoj profila in vztrajno pritiskal F5, čakajoč, da bo število lajkov raslo. Po uri čakanja je nabral manj kot 500 srčkov, kar ga je duševno popolnoma potrlo.”

Nato naj bi se usedel pred ogledalo, prazno zrl v svojo podobo in samemu sebi mrmral: ”Ne marajo me. Vsega je konec. Adijo Hollywood, nikoli mi ne bo uspelo zbežati iz te smrdljive Slovenije.”

Avtorka pisma zato v imenu celotnega kolektiva urada predsednika Slovence prosi, da se registrirajo na Instagram in všečkajo predsednikovo fotografijo s kolesarskega izleta.

Sindrom izgorelosti in depresija pogosto prizadeneta youtuberje in influencerje, saj na spletu ustvarijo lažno podobo sebe, ki jo nato projecirajo tudi v resnično življenje, nato pa se družina in prijatelji od njih distancirajo, saj nihče ne želi biti v družbi narcisoidnih sociopatov, sledi pa padec v depresijo.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*