ALARM: Zemlja ni izvedla zimskega obrata, pot nadaljuje proti središču galaksije!!!

Rastline in živali bo odložila na planetu K2-18b, nato pa se bo skupaj s homo sapiensi zapeljala v supermasivno črno luknjo sredi galaksije, kot nekakšen ultimativni sredinec človeku.

Po vsem svetu so ob 05:20 po našem času zadoneli alarmi, saj Zemlja ni izvedla tradicionalnega obrata proti Soncu, pač pa je v kozji rog poslala gravitacijo in pot nadaljuje proti središču naše galaksije.

Zemlja je človeštvu poslala kratko izjavo, nato pa zajahala Harleyja Davidsona, v usta vtaknila Lucky Strike in se odpravila v sončni zahod.

V izjavi je povedala: ”Homo sapiens že 250.000 let roma od enega genocida do drugega, ubija živali, seka gozdove, smeti celo po vesolju. Na konferenci Naravnega sveta smo se zato odločili, da prekinemo sodelovanje z vami, in v izjemno veselje mi bo, da vas osebno odložim v supermasivni črni luknji.”

Rastline in živali bo Zemlja odložila na planetu K2-18b, ki se prav tako nahaja v galaksiji Mlečna cesta, ima vodo, čudovite plaže, zasnežene gore, čisto morje, nima pa ”superinteligentnih” opic s psihopatskimi nagnjenji.

Tako, kot kaže je to … to.

Vsem bralcem se želimo zahvaliti za podporo, sedaj pa gremo pakirat, saj je v črni luknji bojda dolgčas.

Dobili smo še informacijo, da je razdalja do središča galaksije 25.000 svetlobnih let, torej ima človeštvo še dovolj časa, da reši pomembna vprašanja: ali je Greta imela sedež v prvem razredu? Partizani ali domobranci? Ali naj začnemo nuklearno vojno s Kitajci? Bodo imigranti uničili našo kulturo in vse, kar je sveto? Bo v 25.000 svetlobnih letih mogoče spisati obtožnico zoper Jankovića? Bo Janša dokončal legendarni tretji del Okopov?

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*