Air Slovenia: Joc Pečečnik razkril poslovnega partnerja! Gre za premožnega nigerijskega princa!

Spoznal ga je prek Gmaila. Air Slovenia bo poletela kmalu, Pečečnik je princu že nakazal 2 milijona evrov za stroške 30 milijonske transakcije iz senegalske banke.

Dobre novice za poslovneže in turizem – Slovenija bo zopet dobila letalsko družbo!

Eden najuspešnejših slovenskih poslovnežev Joc Pečečnik je namreč danes na tiskovni konferenci razkril ime poslovnega partnerja, ki bo Pečečniku finančno pomagal pri vzpostavitvi letalskega prevoznika na pogorišču Adrie Airways.

Zasebno partnerstvo brez goljufive države

Pečečnik je povedal, da je investitor nigerijski princ Jones Dimka: ”G. Dimka ima podobne poglede na posel, kot jim imam jaz. Pripravljen je financirati to našo zgodbo, vendar ne smemo vpletati države oz. oblasti. Naslednji teden nam bo nakazal 30 milijonov dolarjev, mi smo mu že nakazali dva milijona evrov, gre za plačilo transakcije, kot to zahteva nigerijska zakonodaja.”

Air Slovenia, kot se bo imenovala nova letalska družba, bo pokrivala tako Balkan kot tudi zahodno Evropo, Pečečnik pa je obljubil tudi povezave z ZDA in Afriko: ”Princ tega seveda ne dela zastonj, a veste, tu se ne gremo socializma, on bi rad zaslužil, to so resni ljudje. Prek Gmaila mi je tako že poslala slike naših letal, s katerimi bomo leteli po Afriki in ZDA, gre za šest Boeingov 787-10.”

Na naše vprašanje, če se mu ne zdi čudno, da mora prejemnik transakcije nakazati denar plačniku, pa nam je odgovoril, da mi njega ne bomo učili o poslu.

Nato smo Pečečniku forwardirali mail hčere libijski poslovnež Al-badari Surugaba, ki je bil ubit med državljanska vojni v Libya, sedaj pa mora iz Congo v Europe nakazati 400.000.000 EUROS, vendar potrebuje pomoč, God bless You!

Pečenik je resnost nove naložbe podkrepil s pismom o nameri, ki mu ga je poslal nigerijski princ.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*