Afera ”nenavadno”: Bandelli moral v kinu pokazati vstopnico!

Poslanec SAB si je v Koloseju želel ogledati Parazita, nato pa so agenti Sove, preoblečeni v študentske delavce, od njega zahtevali vstopnico.

Slovenija se je v teh dneh prelevila v pravi vohunski triler.

Iz Stranke Alenke Bratušek zopet poročajo o ”nenavadnem” dogajanju, ki je tokrat zadelo poslanca Marka Bandellija.

V Koloseju v Ljubljani si je želel ogledati dokumentarni film o stranki SAB Parazit, ko je pred vstopom v kino dvorano na nenaden, nenavaden in sumljiv način neznanec od njega zahteval vstopnico za kino.

Oseba je bila oblečena v majico z napisom Kolosej, Bandelli pa je takoj videl skozi krinko in prepoznal agenta Sove: ”Bil sem šokiran, gre za politične pritiske, ki jih v naši državi še nismo videli. Ko agentu nisem želel pokazati vstopnice, je zraven stopil še drugi vohun, ta je imel oblečeno majico z napisom Sintal, in me pospremil iz kina.”

V SAB želijo takojšnjo preiskavo dogodka, tri milijone evrov v bankovcih nizke vrednosti, helikopter in pogodbo za drugi tir.

V izjavi za javnost so povedali, da jih ne bo nihče ustrahoval, nato pa so zbežali, saj je na vrata potrkal dostavljavec pic, čeprav ni nihče naročil pice.

Komentarji: 4 "Afera ”nenavadno”: Bandelli moral v kinu pokazati vstopnico!"

 1. Še dobro, da Nore krave ne podpira/zatira Javna agencija za Resnico …
  ~
  … ker njeni zvesti bralci lahko dobimo občutek, da nekateri med nami živijo v paralelnem vesolju.
  Včeraj “banana med kokainom”, danes “agenti Sove v majicah Koloseja in Sintala.”

  Katero do teh dveh vzporednih vesolij je tapravo?
  Navadni bralci namreč nimamo na voljo nobenih analitičnih orodij – ‘bigdata’ kot Google ali FB, da bi se lahko odločali med vesoljema A in B? Kam se lahko obrnemo po nasvet: na SAZU, IJS, Maršalat ali Institut za istraživanje rude i gubljenje vremena? Kdo bi nam lahko povedal – ampak res pošteno in iskreno – katero vesolje je tapravo?

  Vljudno prosim za kak nepretežak instant nasvet, … lep pozdrav,
  vaš zvesti bralec, in zmedeni prebivalec dveh vzporednih kozmosov.

 2. Saint Pepsi | 22/02/2020 ob 15:57 | Odgovori

  Moja vera v Resnico nore krave je absolutna, ampak občasno mi jo zamajajo satirični mediji tipa Demokracija ali Finance.

  • Ja, fantje na Demokraciji in pri Financah so mojstri satire – moraš pa biti za to zvrst pisanja nadarjen, mi se bomo kar lepo držali resnega novinarstva …

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*