Afera mikropenis: vlada predstavila prenovljenega karantanskega panterja!

Po našem razkritju, da je panter evnuh z majhnim penisom, je sedaj simbol Slovencev dobil ogromen organ in velika kosmata jajca, kakršna ima tudi Premier!

Vlada je danes zjutraj na socialnih omrežjih predstavila prenovljeno podobo karantanskega panterja, simbola Slovencev in slovenskega predsedovanja EU.

Novi panter ima prenovljen in pokončen penis, ki v heraldiki simbolizira pokončnost naroda, in ogromna kosmata moda, ki simbolizirajo moškost vladarja.

Spomnimo: prejšnji teden smo razkrili, da ima tradicionalni karantanski panter samo 2-centimetrski penis in je brez testisov, s takšnim simbolom bi se naša država hudo osramotila pred celotno svetovno javnostjo, EU pa bi poslali signal, da je naš Premier evnuh.

Novi simbol bo krasil manšetne gumbe slovenskih politikov, Premier pa je zahteval, da obdarjenega panterja natisnejo tudi na hrbtne strani suknjičev, ki jih bodo nosili politiki med predsedovanjem EU, saj bodo tako pokazali Evropejcem, da imamo Slovenci jajca in da nismo hlapci.

Model za prvotnega panterja je bil sicer Žan Mahnič, novo panterjevo moškost pa naj bi heraldiki oblikovali po Premierovi.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*