Afera mikropenis: Premier zahteva večji penis na karantanskem panterju!

Starodavni simbol Slovencev ima zgolj 3-centimetrski penis, Slovenija se je za las izognila popolni blamaži pred EU! Premier: “Odgovorne iščemo, penis bomo povečali!”

Zgolj tri centimetre je manjkalo in naša mlada država bi pred svetovno javnostjo doživela največjo blamažo v svoji zgodovini!

Toliko namreč meri penis na grbu karantanskega črnega panterja, starodavnega simbola Slovencev iz daljnega leta 1993, ki bo uradni simbol slovenskega predsedovanja Evropski uniji (panter, ne penis), krasil pa bo tudi manšetne gumbe naših funkcionarjev.

Dolžino panterjevega penisa so izmerili na Upravi RS za veterinarstvo, kjer so obenem še povedali: ”Dolžina penisa pri velikih mačkah se giblje okoli 20-ih centimetrov. Z gotovostjo lahko tako zatrdimo, da karantanski panter boleha za t.i. mikropenitisom, gre za sindrom, kjer ima žival ekstremno majhen penis, kar pa nato nadomesti z agresivnim obnašanjem, splošnim primitivizmom in konstantnim razlaganjem, da ima velik penis.”

Ob razkritju dolžine panterjevega penisa je Premier nemudoma zahteval prenovo simbola in iskanje odgovornih.

Premier: ”Prepričan sem, da to ni naključje, nekdo je želel z majhnim penisom na panterju osramotiti našo državo. Državljanom zagotavljam, da bomo penis povečali, odgovorni pa bodo privedeni pred sodišče. Slovenci imamo velike penise!”

Neuradno pa smo izvedeli, da bi se lahko afera še dodatno zapletla.

Model za karantanskega panterja naj bi bil po informacijah, ki smo jih dobili od naših virov, nihče drug kot državni komisar za varnost, tovariš Žan ”panter” Mahnič!

Ali bo Premier, ki je tudi sam ponosen lastnik velikega penisa in testisov, toleriral, da višji član partije boleha za mikropenitisom, ali bo Mahniča poslal na kuro tablet za povečanje moškosti?

Kakor koli že, afero mini Mahnič bomo spremljali naprej, prenovljen slovenski grb pa vam bomo predstavili v prihajajočih dneh.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*