Afera Breznik: policistove korenine segajo v SFRJ!

Policist, ki je ustavil vinjenega sekretarja, rojen leta 1987! So Breznika v pitje prisilile Murgle prek 5G stolpa? Je bil v oblaku dima 11. septembra res obraz Štefke Kučan?

Preobrat v aferi Breznik!

Preiskava ministrstva za notranje zadeve je pokazala, da je sekretar Breznik res vozil pijan kot mamba, ki je pila kot žolna in bruhala kot vidra – vendar se zadaj skriva zgodba, polna intrig, prevar, božjega kompleksa in shizofrenije.

Minister za notranje zadeve Aleš Hojs je namreč med raziskovanjem odkril, da je zraven skladišča banan v lasti Izet Rastoderja, kjer se je odvijala pijanska orgija, 5G oddajnik!

To pa še ni vse: izkazalo se je, da je bil policist, ki je vodil postopek zoper politkomisarja Breznika, rojen leta 1987!

Hojs: ”Od tu naprej pa zgolj sešteješ 2+2. Štefka Kučan je prek 5G oddajnika prevzela kontrolo nad Breznikom, ki se je nato napil. Nato je aktivirala tega policista, ki dela za Udbo. Ta je pred Breznikov avto poslal snežnega moža s Himalaje, Breznik se je ustrašil, zavijugal in to je to. 2+2=banana.”

Breznik je tako zaenkrat obdržal svoj položaj, Hojsovo teorijo pa preverjajo strokovnjaki za paranormalne pojave z univerze v Budimpešti.

Komentarji: 1 "Afera Breznik: policistove korenine segajo v SFRJ!"

  1. Saint Pepsi | 16/04/2020 ob 12:52 | Odgovori

    Kako neodgovoren gospod. Pijan vendar težje povoziš tlačane. Oziroma jih ustreliš v hrbet. Ni čudno, da ni našel dela v privatnem sektorju.

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*