843. del turške nadaljevanke Muhteşem DÖM Yüzyıl: Sultan Bürnard zapustil dvor!

Veliki preobrat – po sporu z mamo Lüçio sultan zapušča harem in dvor. Kriv ljubezenski kvadrat med sultanom, evnuhom Jänezom, vezirko Nörmo in lepim beneškim trgovcem Matteom. Medtem v cesarstvu vre – podložniki so brez vodje izgubljeni, mongolski konjeniki so pred vrati Otomanskega cesarstva!

Preobrat, kot ga še ni bilo.

V nocojšnjem delu turške nadaljevanke Muhteşem DÖM Yüzyıl (Sulejman Veličastni) je sultan Bürnard končno zlezel izpod krila svoje mame Luçie, javno izpovedal ljubezen do vezirke Nörme, evnuha Jäneza in beneškega trgovca Mattea ter zapustil dvor.

Kljub temu se zdi, da je bila sultanova odločitev preuranjena, saj mu lepi trgovec Matteo ne vrača ljubezni, vezirka Nörma pa je brez premoženja.

Sultanova mati Luçia medtem raziskuje, kdo stoji za nenadnim čustvenim izpadom njenega sina – vse sledi vodijo k tihemu evnuhu Jänezu, skrbniku harema, ki že dalj časa iz ozadja vleče niti sultanove palače.

Novice o sultanovem odhodu so dosegle tudi podložnike, ki se sedaj sprašujejo, kdo bo vodil otomansko vojsko v bitkah z mongolskim imperijem, ki je vsak dan bližje.

Več boste izvedeli naslednji teden v najbolj šokantni seriji na naših TV zaslonih!

Spremljate nadaljevanko Muhteşem DÖM Yüzyıl? Kdo je vaš najljubši junak? Prodajalec začimb in neonacistične literature Jusuf? Lastnik Bazarja Ahmed, ki med dopustom v Argentini išče Hitlerja? Povejte v komentarjih – za razliko od ostale medijske sodrge v Sloveniji, pri nas ne zahtevamo registracije.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*