6. protikoronski paket: odpuščeni delavci lahko naberejo pol kilograma več kostanja in gob!

Vlada s hitrim ukrepanjem rešuje stiske natakarjev, kuharjev in drugih delavcev, ki so danes ostali brez dela. Nabrali bodo lahko do 2,5 kg plodov, 20 % nabranega bodo morali predati izpostavi lokalne partije.

Danes je v večini Ljudske republike Slovenije pričel veljati vladni odlok, ki zaradi preprečitve širjenja virusa kapitalistične propagande in korone zapira številne gospodarske dejavnosti.

Kremelj je zato sprejel še 6. protikoronski paket, ki bo proletariatu pomagal prebroditi težke mesece, ki so pred nami.

Partijski komisar v retorični krizi, tovariš Jelko Kacin: ”Od danes naprej za odpuščene delavce dvigamo dovoljeno količino nabranih gob in gozdnih plodov. Namesto 2 kilograma lahko sedaj prizadeti delavci naberejo 2,5 kilograma gob oz. gozdnih plodov. Pri tem je potrebno poudariti, da je bil obenem sprejet tudi odlok, po katerem morajo nabiralci gozdnih dobrot 20 odstotkov nabranih sadežev predati lokalni izpostavi partije, ki jih bo, khm, khm, razdelila med brezdomce. ”

Odlok o nabiranju naj bi bil zgolj prvi vladni odlog, ki cilja na reševanje eksistencialne krize proletariata.

Naši viri v Kremlju so nam povedali, da naj bi Premier razmišljal o spremembi namembnosti kraških jam, ki bi tako postale neprofitna stanovanja, delavcem pa naj bi ob tem omogočili prestrukturiranje v kamnoseke.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*