524. del telenovele La tormenta en el rancho DOM

Tudi tokratni del ni razočaral zvestih gledalcev. Bernardo zapustil Normo za nigerijskega čistilca bazena. Lucia se je izselila iz ranča etnično čistih ovc DOM. Medtem se šepeta, da niti iz ozadja vleče zlobni plešasti aristokrat El príncipe calvo.

524. del telenovele La tormenta en el rancho DOM je prinesel številne preobrate, zasuke, spletke in prevare.

Bernardo, ki je prejšnji teden zapustil svojo ženo za čistilko Normo, se je zapletel v novo afero.

Alexa, nigerijskega čistilca bazena na ranču, je zasačil golega, izpovedala sta si ljubezen in sledil je vroč ljubezenski prizor – once you go black you never go back.

Medtem je Lucia, matrona ranča DOM, kjer vzrejajo belo govedo, odkrila zaroto, s katero želi lastnik gradu, plešasti princ El príncipe calvo, odkupiti ranč od Bernarda in na njem postaviti tovarno multinacionalke El Esdees.

Odselila se je k svoji sestri, kjer kujeta načrt, kako ranč iztrgati iz rok Bernarda in čistilca Alexa ter v dolino El Tormenta ponovno vnesti mir, sožitje in nadvlado bele rase.

Ovčice in govedo na ranču DOM se medtem sprašujejo, kdo jih bo varoval pred tsunamijem imigrantov, volkov in zombijev, začeli pa so sumiti, da je celoten ranč ena velika natega za cuzanje njihovega denarja.

Šokantno!

Komaj čakamo, kaj bo prinesel nov dan v telenoveli … La tormenta en el rancho DOM!

Spremljate telenovelo La tormenta? Kdo je vaš najljubši junak? Preprosti kmetič Juan Carlos, ki želi izvesti genocid nad nebelci? Ali lokalna prodajalka sadja Juanita Rosa, ki doma shranjuje orožje za neizogibno medrasno vojno? Komentirajte!

Želje gledalcev so bile uslišane – Alex in Bernardo sta postala par!

Komentarji: 3 "524. del telenovele La tormenta en el rancho DOM"

  1. a ne vidm komentarjev, k mam adblocker al ker je ta blog pustinja?
    ps: ne mors bit v 2019 v brez ssl certifikata, pa se zaston so, jeje, https://letsencrypt.org/

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*