317 otrok umrlo zaradi lakote v taborišču v Siriji:( 5 NORIH idej za BOŽANSKI zajtrk:)

Nizkohidratna enčalada z avokadom, cvetačni vaflji, zelenjavni takosi – jejte zdrav zajtrk, če ne boste končali kot sirski otroci!

Kako pomemben je zdrav in hranljiv zajtrk so na svoji koži občutili sirski otroci iz begunskega taborišča v severovzhodni Siriji!

Kar 317 sirskih otrok je namreč prejšnje leto umrlo, ker so jedli zajtrk s premalo ogljikovih hidratov, maščob, vitaminov, beljakovin – skratka, zaradi lakote.

Strokovnjaki zato ob tragediji v Siriji vsem ljudem polagajo na srce: zajtrk je kralj obrokov, vzemite si 15 minut in si pripravite res hranljiv in okusen obrok.

V današnjem ekspresno hitrem svetu namreč prepogosto pozabimo nase: zagledani v telefon na hitro pojemo kosmiče, dokler ne udari tragedija, kot se je zgodilo v sirskem taborišču al-Hol.

Specite si zelenjavno omleto, skuhajte avokado, ali pa si pripravite skodelico chocolat chaud s hrustljavim viennoiserie.

Naj bodo mrtvi sirski otroci naš opomnik, da se pri zajtrku ne hvata krivin!

Komentarji: 2 "317 otrok umrlo zaradi lakote v taborišču v Siriji:( 5 NORIH idej za BOŽANSKI zajtrk:)"

  1. Saint Pepsi | 17/01/2020 ob 11:24 | Odgovori

    Absolutno drži! Le z dobrim zajtrkom dobi človek potreben zagon, da se izvleče iz slepe ulice begunskega taborišča, postane aktiven iskalec dela in izkrvavi do smrti v neki ledeni reki na Balkanu.

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*